15α γενέθλια για το “Κτήμα Μπέλλου”

με μια μοναδική εκδήλωση

τρεις -σπάνιοι για την Πιερία- προσκεκλημένοι, μιλούν και συζητούν γι’ αυτό που δεν καταφέρνουμε να προβάλουμε

 

 

Το Κτήμα Μπέλλου γιορτάζει τα 15α γενέθλιά του με μια -μοναδικής αξίας- εκδήλωση που θα φιλοξενήσει την συζήτηση και την ομιλία τριών παγκοσμίως αναγνωρισμένων ειδικών, θέτοντας νέα μέτρα και πρωτοπορώντας στον συνδυασμό επιχειρηματικής δραστηριότητας και τουριστικής προβολής, εναρμονισμένης στον χαρακτήρα της Πιερίας. Οι θέσεις των θεατών είναι περιορισμένες, οπότε… σπεύσατε. Χρόνια Πολλά, Κτήμα Μπέλλου.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλυμπος & Πιέρια:
πώς η Μυθολογία φωτίζει το παρόν και το μέλλον μας.
Μια συζήτηση στο φυσικό σκηνικό του Μύθου.

To Ktima Bellou Farm Hotel, στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας, όπου συναντιούνται ο Όλυμπος και τα Πιέρια, συμπληρώνει 15 χρόνια από τη δημιουργία του και τα γιορτάζει τιμώντας τη φιλοσοφία του και τον τόπο που τη γέννησε. Σας προσκαλούμε το Σάββατο, 29 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, σε μια μοναδική εκδήλωση με ξεχωριστούς καλεσμένους διεθνούς καταξίωσης:

– Την κ. Charlotte Higgins, συγγραφέα του βιβλίου “Greek Myths” και Eπικεφαλής Αρθρογράφο Πολιτισμού στη Guardian του Λονδίνου, που συζητά με τον κ. Matthew Fox, καθηγητή Κλασικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Οι γυναικείοι χαρακτήρες της μυθολογίας έρχονται στο επίκεντρο “Υφαίνοντας ελληνικούς μύθους”.

– Την κ. Ανδρομάχη Καρανίκα, καθηγήτρια στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών στο πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στο Irvine, που αναπτύσσει πώς οι Εννέα Μούσες αποτέλεσαν το σύμβολο της ευζωίας στην αρχαιότητα, καλώντας και προκαλώντας δημιουργικότητα και ανανέωση. “Μούσες: ιδανική χορεία, ευζωία και έμπνευση.”

Η είσοδος είναι ελεύθερη – οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πληροφορίες: Τ 2351 7 70021 | Ε info@ktimabellou.gr | W www.ktimabellou.gr

—–